Ochrana osobních údajů

  1. Provozovatelem stránek www.bodyestetic.cz je Kateřina Bízová, podnikatel se sídlem Bělohorská 143 a, 602 00 Brno, IČ: 66010117, provozovatel je registrován na Úřadu pro ochranu osobních údajů pod registračním číslem 00068203.
  2. Provozovatel se zavazuje chránit jemu svěřené osobní údaje a postupovat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a změně některých zákonů.
  3. Provozovatel nebude bez předchozího svolení uživatele zpracovávat, sdílet, prodávat ani používat jemu svěřené osobní údaje.
  4. Uživatel bere na vědomí, že provozovatel je oprávněn zpracovávat, shromažďovat a sledovat osobní údaje jednotlivých uživatelů pro vlastní potřeby, tj. zejména za účelem poskytování služeb, pro marketingové a statistické účely nebo za účelem zkvalitňování služeb.

Jaké osobní údaje shromažďujeme

O uživateli shromažďujeme tyto osobní údaje:

jméno, příjmení, e-mailová adresa, fakturační údaje, datum narození, mobil

Jak s osobními údaji nakládáme

  1. Veřejné i neveřejné osobní informace jsou automaticky zpracovávány zabezpečeným systémem a uchovávány v bezpečném formátu v databázi provozovatele.
  2. Přístup k informacím o uživateli má pouze provozovatel webu Kateřina Bízová.

Velmi mi záleží na tom, abych se nedopouštěl spamování. Všechny zprávy, které rozesílám, jsou opatřeny odkazem pro odhlášení. Pokud zprávy ode mne nechcete dále dostávat, použijte prosím odhlašovací odkaz, nebo mi napište emailem na adresu masaze@bodyestetic.cz.